Nexus kasvaa siirryttäessä uusiin tiloihin

  14.03.2018

Nexus Components on ottanut uusia toimitiloja voidakseen jatkaa yhtiön kasvua.

Uusi laitos - kasvavassa Heysham Gateway -liiketoiminta-alueella - tarkoittaa sitä, että yritys voi jatkaa kasvuaan ja kehittää asiakkailleen saatavilla olevia tuotevalikoimia. Äskettäin Nexusista tuli Ruffy-elektroniikan Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva jälleenmyyjä, joka lisäsi täysin uuden valikoiman joystickit ja ohjaimet yhtiön tarjoukseen.

Nexus-johtaja Martin Tomlinson sanoi: "Yrityksemme on laajentunut nopeasti viime vuonna ja tarvitsimme tilat, joilla pystyt tehokkaasti säilyttämään suuremman valikoiman varastoja. "Me vain kasvoimme olemassa olevissa tiloissamme Catonissa. Kasvava yritys tarvitsi tilaa laajentaa ja tämä on hyvä paikka tehdä se. "

Ylimääräisten toimistojen lisäksi suuremman varaston varastointi- ja poimintayksikön ansiosta 1300 neliön jalka-tila antaa yritykselle tilaa jatkuvaa laajentumista varten.

Heysham Gateway -alueella on useita korkean teknologian yrityksiä, kuten Dong Energy, Heysham Power Station, useita yksittäisiä yrityksiä ja kiireinen Heysham-satama.
Vuodesta 2016 lähtien, kun 140 miljoonan punnan Bay Gateway -liikenneväylä parantui merkittävästi moottoriteiden liikenneyhteyksien kautta Heysham-liiketoiminta-alueelle, alue on tullut ensisijaiseksi alueelle suunnatut suunnittelijat, jotka haluavat hyödyntää sataman kasvua ja energia-alan investointeja.
Linkki tie voitti British Construction Industry -palkinnot vuoden 2017 talouden infrastruktuurihankkeesta tunnustaen sen panoksen alueen taloudellisen kasvun edistämiseen.Heysham on näin ollen täydellinen paikka innovatiiviselle yritykselle, kuten Nexus, ratkaisemaan ja hyödyntämään huomattavasti parannettuja liikenneyhteyksiä , paikallisen talouskasvun ja elvyttämissuunnitelmat.
Kaukana olematta puhtaasti teollinen alue, sivusto tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet - Gatewayn länsipuolella on Morecambe Bay, joka on erittäin tärkeä alue villieläimistä ja tietyistä linnuista ja jolla on eurooppalainen merkitys biologisen monimuotoisuuden kannalta.